Kraamstart is er voor het hele gezin. Voor baby, mama, papa en broers of zussen. Met producten die echt handig zijn het eerste jaar en langer, waar je altijd naar op zoek bent en soms niet eens wist dat het ze nodig had. Het zijn de ideale cadeau's als je niet weet wat je zou kunnen geven. Of omdat het moederdag is, of je vader is jarig en hij weet geen cadeau.

Kraamstart is ontstaan uit mijn eigen behoefte met eigen kennis te delen. Ik weet vaak praktische oplossingen te vinden die meteen werken. De kraamstart boxen zit dan ook vol met producten die ikzelf super fijn vond om te gebruiken tijdens minstens het eerste jaar van onze baby’s.

Deze kraamboxen zijn ontstaan uit de behoefte om een kwalitatief product neer te zetten en gewoon een leuk cadeau te geven. Of om zelf te kopen en zo meteen voorbereidt te zijn op wat er nodig is in de babytijd. Dit zijn allemaal producten die wij in ons gezin nog steeds gebruiken ook al zijn onze kinderen geen baby's meer. Daarnaast is Kraamstart bezig om een sociaal vriendelijke bedrijf te zijn en indien mogelijk ook zo ecologisch mogelijk. Dit doe ik door mijn verzendverpakkingen zo exact mogelijk te houden en vulling te recylcen waar mogelijk. Ook ondersteun ik het doorgeven van de producten of indien ze niet nodig zijn naar baby initiatieven zoals Stichting Babyspullen.

In de pers

Mijn eerste blog werd geschreven door Kidz R Hipp
https://www.kidz-r-hipp.com/c-5047894/in-de-kijker-kraamstart/

Een blog is over mij geschreven via Succes met je Webshop
https://succesmetjewebshop.nl/interview-joyce-van-kraamstart/.
 

Volg ons via 

https://www.instagram.com/kraamstartbox/
https://www.facebook.com/kraamstartbox
https://www.tiktok.com/@kraamstartbox

 

© 2019 - 2020 Kraamstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel